index


Video | ⇊ Windows iso : Nga këtu mund të shkarkohet windows ..7..8 ..10 original, falas dhe legal.
Video | ⇊ Adblock  : Bllokon shfaqjen e reklamave në internet, sidomos ato që nuk janë familjare.
Video | ⇊ Unchecky  : Kujdeset për fëmijët për të mos instaluar gjëra të pa dëshiruara në kompujuter.
Video | ⇊ Adwcleaner  : Heq adware dhe programe të padëshiruara nga kompjuteri.
Video | ⇊ 7-Zip  : Paketim / Shpaketim në: 7z, xz, bzip2, gzip, tar, zip dhe wim.
Video | ⇊ WinRar :: Bën të njëjtën punë si 7- zip, vetëm se këtu version falas të lodhë me popup.
Video | ⇊ CS 5 - Lite  : Mundësitë e përpunimit të fotografisë këtu janë me të medha se sa me windows paint.
Video | ⇊ M. Office  : Mundësitë e përpunimit të dekomentevë këtu janë me të medha se sa me windows wordpad.
Video | ⇊ PDF Creator : Krijo pdf nga word, excel, powerpoint, dhe më shumë se 300 formate të tjera
Video | ⇊ Audacity : Muzikë mix, konvertues, prerje dhe shtimin e efekteve etj..
Video | ⇊ Mp3tag : Mundësonë me i pastrua Tags si www.d..-ks.. dhe me i shtua cover dhe emrin e vërtetë në mp3
Video | ⇊ iTunes  : Mundësonë djegejen e muzikës në cd/dvd, sincro të muzikës/foto/video në iOS..
Video | ⇊ Kodi  (  ¦  ¦ test )  : Mundësonë shikimin e tv dhe video filmave pa rekllame.
Video | ⇊ VLC player  : Programi më i pëlqyer për përmbajtje multimediale, mbështet shumë audio/video formate.